Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Majonez Dekoracyjny WINIARY wymieszaj z oliwą truflową.
Rzodkiewki pokrój w plasterki.
Rozłóż w kokilkach po 1 łyżeczce Majonezu Dekoracyjnego WINIARY z oliwą i po kilka plasterków rzodkiewki. A następnie wbij jedno jajko. Dopraw całość solą i pieprzem.
W następnej kolejności dodaj po łyżce sera twarogowego, posiekany drobno szczypiorek, wbij kolejne jajko. Rozłóż na wierzch resztę rzodkiewek. Oprósz na koniec raz jeszcze pieprzem i solą.
Umieść w piekarniku blaszkę wypełnioną do 1/3 wysokości wodą. Zapiekaj kokilki w rozgrzanym piekarniku około 10 minut.